Hem Nyheter Nu erbjuder vi webbhotell

Nu erbjuder vi webbhotell

Skrivet av Redaktion   
Nu kan vi erbjuda ett Specialerbjudande från en större leverantör, det är ett av marknadens bästa paket och priset är mycket konkurrenskraftigt. Eller vad sägs om obegränsat med lagringsutrymme och datatrafik samt hela 5st domäner att lägga in på kontot, Dessutom är det plats med upp till 20 MySQL databaser och 500 epostkonton. m.m.

ALLT DETTA OCH MYCKET MER FÖR ENDAST $65 per år

( alltså under ca: 450kr per år).... Datacenter och fysisk lagring för Business Plan, Corporate plan, Enterprise plan ligger bl.a på Bahnhof i Stockholm. Övriga datacenter ligger i England, USA och Australien. Bahnhof är ett väletablerat datacenter/webbhotellen som etablerades redan 1994. Men man kan även välja att ligga i ett datacenter på en server i England, USA eller Australien. Allt kommer med 24 timmars online support på Engelska, som vi själv nyttjat i snart 8 år. Vi kan starkt rekommendera detta alternativ. Snabbt orderhantering, bra Engelsk support och en fantastikt bra kontrollpanel där man enkelt kan hantera allt som behövs för en webmaster och entusiasten. Beställning och supportsidan finns endast på Engelska. Även dygnet runt supporten är Engelskspråkig. Snabbt och enkelt kan ni beställa via vår hemsida

Andra kontoalternativ är VPS och Semi dedikerad och dedikerad server. Allt från databasen och hemsidan till e-post kan administreras och hanteras via EN kontrollpanel. Smart och flexibel lösning.

Vill man så kan man själv uppdatera sitt konto genom att köpa till domänplatser, databaser eller CPU (processor kraft)tilldelning. För alla webbhotell med delad hosting har man bara en del av serverns totala processorkraft. I prisexemplet ovan ligger tilldelad CPU på 4,5%. Vilket räcker väldigt långt för en webbsida, men skulle det ändå inte räcka så kan man köpa till och modifiera sitt konto alldeles själv via en intuitiv kontrollpanel.

Missa inte detta erbjudande.

Exempel av kontrollpanelen finns på denna länk.