Hem Joomla Twitter, Facebook och Joomla

Twitter, Facebook och Joomla

Skrivet av administrator   

Kommunicera bättre och effektivare på fler än ett sätt. Nu kan vi erbjuda smarta funktioner för smarta användare, med en hel del trevliga och användbara tjänster som SMS, blogg, twitter och communitytjänster via bl.a. Joomla, Facebook och Twitter m.fl. Allt presenterat direkt via er Joomlaportal utan någon som helst erfarenhet av kodning eller html.

Bättre kommunikation betyder fler kunder

Twitter är en av flera typer av micro bloggar med möjlighet till live uppdatering via webbgränssnitt och SMS, det går alldeles utmärkt att även köra detta tillsammans med Facebook och Joomla. Man kan ju undra om alla twitter, bloggar och sociala nätverk som LinkedIn, Youtube och flickr m.fl.  kan resultera i fler kunder. Utan tvekan kan man nog säga att interaktion med kunder och besökare bygger upp verksamheten och ökar möjligheten till fler kunder och potentiella affärer. Detta förenklar, förbättrar och ökar era möjligheter till fler kunder. Det innebär i praktiken att en publicerad artikel på er hemsida per automatik samtidigt kan publiceras både som en twitter och en blogg på flera andra externa portaler, vilket kan generera massor av träffar och trafik till er hemsida och därigenom också förbättra er page rank och sökmotoroptimering.

Att tänka på i detta samanhang är att en ökad närvara också ökar det arbete man måste lägga ned för att följa upp och underhålla nätverket. Så planera dina satsninga väl och ge er inte ut i blindo. Beroende på vad ni säljer eller förmedlar för tjänster eller produkter så är det avgörande vad ni väljer för typ av publiceringsverktyg.

Att välja publiceringssystem (CMS) hänger ihop med vad man skall använda sitt system till. Alla aktiviteter på internet ökar givetvis behovet av en genomtänkt strategi för närvaron på internet. Det är också mycket viktigt att uppdatera och följa upp alla sina aktiviteter, missar man detta så kan det få motsatt effekt. Kontakta oss för mer information.

 

Fotografiska platser

Några platser som jag besökt i Sverige och Norge
Google map, photographic location for Samuel Arnfjell
Via Google map kan ni hitta några exempel på platser som jag verkligen rekommenderar.